Podcast Natuurcollectionneurs: de voorraadkelder van Marjolein

Natuurcollectionneurs is een minipodcast-serie van DailyGreenspiration over verzamelaars van vondsten uit de natuur. Deel 1: Marjolein Breukhoven.

Voor de podcast Natuurcollectionneurs ga ik kijken bij mensen die allerlei dingen verzamelen en bewaren uit de natuur of uit hun tuin. Want dat doe ik zelf ook. Elke vrijdag maak ik voor Instagram een collagefoto van mijn op die dag aangetroffen vondsten. Daar krijg ik veel reacties op, ook van medeverzamelaars. Daarom besloot ik hen te bezoeken, om van hun collectie eenzelfde foto te maken, te horen wat ze verzamelen. Ik ben benieuwd naar hun verhaal over al die vondsten.

Voor deze eerste aflevering bezoek ik buurvrouw Marjolein Breukhoven. Zij probeert met haar gezin zoveel mogelijk zelfvoorzienend te leven op haar boerderij. Ze heeft een jaloersmakende moestuin en een kelder die op een winkeltje lijkt. Daar ging ik met haar shoppen voor deze collage:

Marjolein

Marjolein vertelt over de vondsen uit haar voorraadkelder in deze podcast:

Marjolein
Marjolein Breukhoven in haar voorraadkelder.
Marjolein
Het Eijsdener Klumpke.
Marjolein
De privé-kelderwinkel van Marjolein.
Eekhoorntjesbrood uit het bos voor soepen en sauzen.

Zie ook de andere flatlays-met-podcast

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.