Workshops, lezingen, inspiratiesessies, etc.

Zoek je iemand voor een lezing, workshop, inspiratiesessie, rondleiding, proeverij, of een inleidend praatje bij een lancering/opening, of een interview voor publiek? Of een activiteit op een evenement? Met als thema natuurbeleving, natuurtuinieren of vergroening van onze leefomgeving? Leuk! Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Graag draag ik mijn groene missie uit: zoveel mogelijk natuur lekker dichtbij! Daarom schrijf ik boeken, artikelen en werk ik mee aan radio- en televisieprogramma’s. Ook breng ik ‘live’ inspiratie.

Verschillende organisaties weten me te vinden voor allerlei activiteiten. Zoals NME Haarlem (presentatie Van Tegeltuin naar Jungle), de Tilburgse LocHal (workshops Van Tegeltuin naar Jungle), Moestuinbeurs en Permacultuurfestival (workshop kruidenspiraal bouwen) en festival Senses of Change (Natuurdwaalroute en blotevoetenpad) en de filmmakers van Onder het Maaiveld (inleiding op de film in de Verkadefabriek), om enkele voorbeelden uit 2023 te noemen.

Heb je een idee? Zoek je inspiratie voor je bezoekers, klanten, medewerkers of buurtgenoten? Graag denk ik mee over de invulling van dit soort activiteiten.

Op mijn of jouw locatie

Workshops, rondleidingen en proeverijen zijn mogelijk op mijn eigen locatie: mijn avontuurlijke natuurdwaaltuin Verderland in Tilburg op ondernemerstuin Un Bietje Groen. Ik werk daar samen met meerdere ondernemers en kan een programma samenstellen met thema’s als wildplukken, wilde planten, natuurlijk tuinieren, eetbare tuin ontwerpen, wormenhotelbezoek, theeproeverij, oesterzwammenproeverij, biologische lunch, etc.

Ook op locatie in het land geef ik lezingen, workshops of organiseer ik activiteiten.

Lezingen 2024

  1. Van tegeltuin naar jungle: over mijn eigen tuinproject waarover ik een boek schreef en dat te zien was in het televisieprogramma BinnensteBuiten, over natuurvriendelijk en budgetvriendelijk tuinieren met voorbeelden uit mijn eigen tuin en andere tuinen. Duur: anderhalf uur met veel interactie.
  2. Slow Flowers: over de biologische bloemsierteelt in Nederland en Vlaanderen, vanaf april 2024 i.v.m. mijn volgende te verschijnen boek. Met de mogelijkheid dit te combineren met een workshop met een Slow Flower-bloemist.

Workshops 2024

  1. Kruidenspiraal bouwen en/of tegels ‘wippen’ en hergebruiken in stapelingen: samen aan de slag!
  2. Natuurdwalen: ontdek de natuur in je eigen buurt.

Kostenindicatie

  • Basistarief 350 euro voor activiteiten tot circa 1,5 uur, met gelegenheid tot boekverkoop. Hierbij is maatwerk en overleg over de activiteit inbegrepen.
  • Reiskosten 35 cent per kilometer tot de plaats van bestemming vanuit mijn woonplaats in Midden-Brabant.

Prijzen zijn exclusief btw. Neem contact op via katja [@] dailygreenspiration.nl om je wensen te bespreken.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.