Samenwerken

Katja Staring
Katja Staring werkt graag samen in het kader van #spreadnaturelove

DailyGreenspiration is het contentplatform waar ik volgers op inspirerende wijze informeer over het belang van de natuur en een groene leefstijl.

Voor DailyGreenspiration ben ik altijd op zoek naar groene inspiratie. Die vind ik overal ter wereld, in steden, in tuinen en in de natuur. Van noord tot zuid, op een straathoek of een bergtop. Is er groen te zien, ruiken, voelen, proeven en ontdekken? Dan ben ik er graag bij! Is er wat nieuws te melden op het gebied van planten, vegetarische of vegan producten en natuurlijk (en eetbaar) tuinieren? Dan bericht ik daarover aan mijn groeiende publiek. In blogs, met foto’s op sociale media, in boeken, podcasts of online tv-programma’s.

Voor mijn veldlaboratorium Verderland en mijn eigen achtertuinproject ‘Van tegeltuin naar jungle’ zoek ik altijd naar nieuwe invalshoeken, producten en tuiniermethodes. Ik schrijf daarover in bladen en mijn boeken en krijg ook media-aandacht, o.a. in de radio- en televisieprogramma’s BinnensteBuiten, Eigen Huis&Tuin en Vroege Vogels.

Samenwerken

Heb je leuke, vrolijke en vlotte content over een duurzame leefstijl nodig? Ik werk met plezier samen met bedrijven en organisaties via mijn eigen platform DailyGreenspiration (blogs + socials) en/of lever als maker diverse content aan communicatiebedrijven en -afdelingen.

Tarieven blogs, socials, nieuwsbrieven

Wil je dat ik over je product, dienst, project of evenement blog? Dan ga ik graag een commerciële contentsamenwerking aan. Die bestaat in basis uit een kwalitatief hoogwaardige, Nederlandstalige blogproductie. Startprijs is € 260,- excl btw. Deze kan worden aangevuld met bijpassende sociale media-uiting(en) met een micro-influencerbereik bij een betrokken en ‘green minded’ publiek.

Actuele bereikcijfers zijn in een mediakit beschikbaar.

Goed te weten: publiceren is al ruim 25 jaar mijn vak en mijn inkomstenbron, dus voor samenwerkingen stuur ik een factuur.

Ik werk niet in ruil voor:

  • publiciteit
  • weblinks
  • producten die ik niet nodig heb/niet passen bij mijn missie
  • percentageverdiensten/kortingscodes voor lezers/volgers

Ik werk in een enkel geval met hybride barterdeals, afhankelijk van de tegenwaarde en werkzaamheden, indien deze aansluiten op mijn eigen projecten.

Goed te weten voor bureaus/bedrijven die door hen geschreven informatie willen aanleveren namens hun klanten: ik maak alles op maat, voeg eigen beleving, ervaring, mening, informatie en beeld toe, zodat het voor mijn lezers echt interessant is om te lezen of bekijken. Uiteraard in overleg. Deze blogs vind je via deze link.

Geïnteresseerd? Leuk en fijn! Mail me via katja [@] dailygreenspiration.nl voor het maken van een belafspraak. Ik wil graag kennismaken en heldere afspraken maken voor een duurzame samenwerking.

Tarieven content-samenwerking

Naast content op deze site en de socials van DailyGreenspiration, lever ik content aan uitgeverijen, omroepen, communicatiebureaus en communicatie-afdelingen van grotere organisaties. Voor dit type klanten lever ik strategische en creatieve concepten en de uitvoering daarvan in de vorm van tekst, fotografie, videografie, illustraties, boeken tot radiorubrieken en podcasts. Ook content voor evenementen in de vorm van workshops en presentaties of creatieve concepten voor beursstands zijn mogelijk. En zélfs kan ik je duurzame product of dienst toepassen op mijn tuin Verderland en vanaf daar laten zien hoe het werkt, en zich ontwikkelt.

Wat kost dat? Aangezien opdrachten en projecten enorm kunnen verschillen, kom ik graag een vaste prijs overeen. Ik hanteer de gangbare tarieven in de communicatiebranche.

Benader me vooral om te kijken hoe ik je kan helpen! Mail naar info [@] dailygreenspiration.nl of leg contact via Linkedin.

Lezing, workshop, presentatie, inleiding, interview voor publiek, activiteit op locatie etc.

Zie deze pagina

Koffiedrinken/sparren/kennismaken

Omdat ik op sociale media nogal actief ben, en dat resoneert (precies mijn bedoeling) krijg ik regelmatig de vraag of ik koffie wil drinken, wil sparren, etc. Ik vind het heel leuk om gedachten uit te wisselen en breid graag mijn netwerk uit. Maar… mijn agenda is aardig vol, omdat ik enigszins hyperactief ben, dus stel ik voor dat we dat doen in een video/telefoongesprek van een halfuurtje.

Kwaliteit en duurzaamheid

Mijn oorsprong ligt in de journalistiek. Ik werk sinds 1993 professioneel en fulltime in het mediavak en heb een flink netwerk van allerlei andere professionals, waarmee ik vaak al jaren samenwerk.

Lees hier over de DailyGreenspiration-projecten in 20182019, 2020 en 2021 en 2022.

Ik werk samen op basis van deze duurzame, groene missie. Dan klopt het verhaal voor mij en mijn doelgroep. Ook ga ik graag duurzame samenwerkingsrelaties aan, dat komt de kwaliteit ten goede en dan kan ik ook met passende ideeën komen, omdat ik begrijp wat je zoekt, of eigenlijk: wat je doelgroep of klant zoekt.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.