Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Samenwerken

Katja Staring
Katja Staring werkt graag samen in het kader van #spreadnaturelove

DailyGreenspiration is het contentplatform waar ik volgers op inspirerende wijze informeer over het belang van de natuur en een groene leefstijl.

Voor DailyGreenspiration ben ik altijd op zoek naar groene inspiratie. Die vind ik overal ter wereld, in steden, in tuinen en in de natuur. Van noord tot zuid, op een straathoek of een bergtop. Is er groen te zien, ruiken, voelen, proeven en ontdekken? Dan ben ik er graag bij! Is er wat nieuws te melden op het gebied van planten, vegetarische of vegan producten en natuurlijk (en eetbaar) tuinieren? Dan bericht ik daarover aan mijn groeiende publiek. In blogs, met foto’s op sociale media, in boeken, podcasts of online tv-programma’s.

Samenwerken

Leuke, vrolijke en vlotte content over een duurzame leefstijl nodig? Ik werk met plezier samen met bedrijven en organisaties via mijn eigen platform DailyGreenspiration (blogs + socials) en/of lever als maker diverse content aan communicatiebedrijven en -afdelingen.

Tarieven blogs, socials, nieuwsbrieven

Wil je dat ik over je product, dienst, project of evenement blog? Dan ga ik graag een commerciële contentsamenwerking aan. Die bestaat in basis uit een kwalitatief hoogwaardige blogproductie met bijpassende sociale media-uiting(en) met een micro-influencerbereik bij een betrokken en ‘green minded’ publiek. Startprijs daarvan is € 245,- excl btw.

Actuele bereikcijfers zijn in een mediakit beschikbaar.

Goed te weten: publiceren is al ruim 25 jaar mijn vak en dus mijn inkomstenbron. Ik werk niet in ruil voor publiciteit, noch voor producten die ik niet nodig heb, producten die niet passen bij mijn missie of voor percentageverdiensten via sales-activiteiten. Barterdeals ga ik bij hoge uitzondering aan en zijn afhankelijk van de tegenwaarde.

Geïnteresseerd? Leuk en fijn! Mail me info [@] dailygreenspiration.nl voor het maken van een belafspraak. Ik wil graag kennismaken en heldere afspraken maken voor een duurzame samenwerking.

Tarieven content-samenwerking

Naast content op deze site en de socials van DailyGreenspiration, lever ik content aan uitgeverijen, omroepen, communicatiebureaus en communicatie-afdelingen van grotere organisaties. Voor dit type klanten lever ik strategische en creatieve concepten en de uitvoering daarvan in de vorm van tekst, fotografie, videografie, illustraties, boeken tot radiorubrieken en podcasts. Ook content voor evenementen in de vorm van workshops en presentaties of creatieve concepten voor beursstands zijn mogelijk. En zélfs kan ik je duurzame product of dienst toepassen op mijn tuin Verderland en vanaf daar laten zien hoe het werkt, en zich ontwikkelt.

Wat kost dat? Aangezien opdrachten en projecten enorm kunnen verschillen, kom ik graag een vaste prijs overeen. Ik hanteer de gangbare tarieven in de communicatiebranche.

Benader me vooral om te kijken hoe ik je kan helpen! Mail naar info [@] dailygreenspiration.nl of leg contact via Linkedin.

Lezing, workshop, presentatie, rondleiding, proeverij

Op verzoek geef ik lezingen op locatie, presenteer ik rubrieken over groene onderwerpen op je mediakanalen, geef ik workshops op evenementen, of verzin ik een ander concept om informatie op een inspirerende manier over te brengen.

  • Basistarief presentatie/lezing 250 euro (45 minuten tot 1 uur, met gelegenheid tot boekverkoop)
  • Reiskosten 35 cent per kilometer tot de plaats van bestemming vanuit mijn woonplaats in Midden-Brabant.

Ook mogelijk zijn zakelijke workshops en rondleidingen en proeverijen op mijn eigen locatie: mijn eetbare en avontuurlijke tuin Verderland in Tilburg.

Neem contact op via info[@]dailygreenspiration.nl om je wensen te bespreken.

Kwaliteit en duurzaamheid

Mijn oorsprong ligt in de journalistiek. Ik werk sinds 1993 professioneel en fulltime in het mediavak en heb een flink netwerk van allerlei andere professionals, waarmee ik vaak al jaren samenwerk.

Lees hier over de DailyGreenspiration-projecten in 20182019 en 2020.

Ik werk samen op basis van deze duurzame, groene missie. Dan klopt het verhaal voor mij en mijn doelgroep. Ook ga ik graag duurzame samenwerkingsrelaties aan, dat komt de kwaliteit ten goede en dan kan ik ook met passende ideeën komen, omdat ik begrijp wat je zoekt, of eigenlijk: wat je doelgroep of klant zoekt.