Zullen we elkaar ontmoeten op 25 of 26 oktober?

ACTIVITEITEN * Op 25 en 26 oktober organiseer ik twee activiteiten. Op vrijdagochtend een wandeling met Natuurmonumenten-boswachter Geeke Remmelts in de natuur rond ‘s-Graveland. Op zaterdag met collega Nienke een avontuurlijke herfstexpeditie bij de Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart. Kom je ook?

Vrijdagochtend 25 oktober: Instameet #spreadnaturelove

De wandeling met de boswachter op 25 oktober is bedoeld voor Instagrammers die veel natuur fotograferen en de hashtag #sp[readnature;ove gebruiken. Ik introduceerde deze hashtag een tij d geleden en deze is inmiddels bijna 24.000 keer gebruikt, op naar de 25.000! Als je het leuk vindt, en je fotografeert natuur voor je Instagram-account dan mag je gratis mee. UPDATE: DE GROEP IS VOL!

Zaterdagmiddag 26 oktober: herfsttuinexpeditie Tuinen Mien Ruys

Op zaterdag 26 oktober nemen Nienke Plantinga en ik je mee op avontuur door de herfsttuin van de Tuinen Mien Ruys. We laten je zien hoe een late oktobertuin nog kan verrassen, bekoren en inspireren voor je eigen tuin. Dit is de periode waarin je juist nog heel goed planten kunt toevoegen, de grond is nog warm van de zomer. En in de winter kun je het beste heesters en bomen planten.

Dus heb je plannen voor komend seizoen, dan kun je die nu al gestalte geven. Ook kun je van ons horen wat je dan nu in de grond zet voor jaarrond bloei. Avontuurlijk Tuinieren doe je het hele jaar door. Er is altijd wel wat te doen, of juist: te laten.

Vooral de komende periode is uitermate geschikt voor het bedenken van nieuwe plannen en het opdoen van ideeën. Precies voor dat doel hebben wij naast ons boek het Tuinschrift uitgebracht.

Programma Avontuurlijke Herfsttuin Expeditie zaterdag 26/10

  • 12.30 uur Inloop bij de entree van Tuinen Mien Ruys (eventueel is lunch apart te boeken)
  • 13.00 uur Ontvangst met koffie of thee
  • 13.15-15.30 uur Ontdekkingstocht en inspiratiesessie
  • Vanaf 15.30 uur Vrij rondzwerven door de Tuinen Mien Ruys

Kosten: € 19,95 (incl. entree Tuinen Mien Ruys, koffie/thee en het Tuinschrift in een goodiebag met o.a. biologische tulpenbollen van @Sprinklr) Opgeven via: groepen@tuinenmienruys.nl