Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Het dahliaboek is er!

En ja hoor, vandaag zat het in de brievenbus: het dahliaboek dat ik samen met Linda en Marlies van FAM Flower Farm maakte. En als je het dan voor het eerst in handen hebt, ben je als auteur natuurlijk onder de indruk, zeker als het boek anderhalf keer groter is dan je zelf had gedacht 😉

Citaat uit ons persbericht:

“Ze heeft iets bijzonders. Ze heeft de X-factor. Ze is een excentrieke diva, maar ook een wiskundig wonder. De dahlia, oe lala, dat is een bloem die in het oog springt. Ze heeft duizenden gezichten en evenzovele gedaantes. Ze toont zich in talloze kleuren, in excentrieke vormen.

De dahlia is weer helemaal terug. Met de opkomst van de kleinschalige farmer florists, die over de hele wereld ambachtelijk bloemen telen en die pracht delen op sociale media, heeft de bloem het cachet gekregen dat ze verdient. Stilletjes zijn er de afgelopen jaren duizenden nieuwe soorten bijgekomen. Kleine pompons, kolossale schotels, wufte cactussen en ingetogen sterren.”

Dit 224 pagina’s tellende boek laat al die dahlia’s in hun volle glorie zien, en belicht alle facetten – van de geschiedenis tot de duurzame kweek, van veredeling tot de passie. Met interviews, DIY’s, talloze tips en kleurrijke en vrolijkmakende foto’s.

Waar te koop?

Je kunt het bestellen op de website van Fam Flower Farm, bij de Huis en Tuin Webshop en in alle boekhandels en – webshops.

Ook is het boek bij mij af te halen, op afspraak bij De Kleine Aarde in Boxtel (pin only).

Acties en activiteiten rondom het dahliaboek:

Ik sta 29 augustus bij de pluktuin in Den Bosch en 12 september bij de pluktuin in Aarle-Rixtel. Lees mijn laatste nieuwsbrief voor details!

Meer lezen over dahlia’s

Geef een reactie