Mijn natuurfeeën zijn nu op kaarten gedrukt!

natuurfee dailygreenspiration

NATUURLIEFDE * Vorig jaar maakte ik natuurfeeën met botanisch materiaal. Steeds zeiden mensen: daar moet je kaarten van laten maken. Goed idee, maar geen prioriteit. Tot dit jaar Studentendrukwerk mij aanbood er een aantal te drukken. Zo gezegd zo gedaan. Je kunt ze nu zelfs bestellen, maar wees er snel bij, want op=op.

Ooit begon ik met flatlays. Ik puzzelde daarvoor allerlei natuur- en tuinvondsten samen in een vierkant vlak tot een passend geheel. Dat deed ik elke vrijdag en ik postte de afbeeldingen onder de noemer #fridayflatlay. Omdat ik tweemaal verhuisde qua huis én qua tuin, had ik afgelopen periode nauwelijks rust om ze te maken. Ze maken vergt concentratie, aandacht, best wat tijd en ook de plek waar ik ze maak moet kloppen… en die had ik gewoonweg even niet. Ik ben wel van plan om er komende zomer weer mee te beginnen, als mijn bloementuin in volle glorie staat te floreren.

In 2020, tijdens de eerste en tweede lockdown, besloot ik geïnspireerd door Instagram-account @facethefoliage gezichtjes te gaan maken, omdat ik wat vriendelijks wilde uitdrukken, iets sociaals, en ook laten weten dat Moeder Natuur voor ons zorgt. Elke fee ontstond vanzelf, als een toevallige ontmoeting, en ik vond het super om mijn eigen stijl te ontwikkelen en er steeds een beetje een frivool, eigenzinnig type van te maken.

Een aantal natuurfeeën uit 2020 en 2021.

Dit voorjaar werd ik benaderd door Studentendrukwerk of ik wilde samenwerken met hun online shop. Ik mocht voor een bepaald bedrag wat laten drukken. Om mijzelf te trakteren, besloot ik drie van mijn favoriete feeën af te laten drukken op een grote kaart.

Verder liet ik nog visitekaartjes drukken met ronde hoeken, want mijn oude stapeltje was op en aangezien er weer genetwerkt kan worden, dan is zo’n kaartje toch wel weer handig om paraat te hebben.

Op de site van Studentendrukwerk kun je – ook als je geen student meer bent – van alles laten bedrukken, van flyer tot mok of shirt. Verder kun je er boeken, readers en verslagen laten afdrukken en binden. Dat laatste is bijvoorbeeld handig als je lesgeeft of mensen coacht. Ook een idee: je eigen magazines of brochures laten drukken. Je kunt dat simpel houden met nietjes, of kiezen voor een sjiek gelijmd magazine met een soft- of zelfs hardcover, zodat het weer een boek wordt. Je zou bijvoorbeeld in zo’n magazine een overzicht van je mooiste Instagram-foto’s van afgelopen jaar kunnen verzamelen voor jezelf, of een aantal blogs kunnen bundelen. Alles wordt in eigen huis in Groningen geproduceerd op een van de digitale drukpersen. Betaalbaar – want studentenprijzen – én kwalitatief in orde. En de levering is binnen een paar werkdagen, soms al binnen een dag.

Unieke natuurfeeën nu te bestellen (superkleine oplage!)

De set A5-kaarten (grootte dus een half A4 op stevig mat papier). Mooi als kloeke wenskaart of om op te hangen/in te lijsten.

Limited edition verkrijgbaar

Wil je een set van 3 natuurfeeën in je bezit krijgen? Neem dan contact met me op. Ik heb 5 setjes beschikbaar en stuur ze voor € 12,50 inclusief verzendkosten naar je toe. Ze hebben het formaat A5 en zijn gedrukt op 300 grams biotop, dat is FSC-gecertificeerd papier, wat staat voor verantwoord bosbeheer. Je kunt ze gebruiken als wenskaart, of inlijsten. Als je een setje bestelt, krijg je er van mij ook nog wat andere kaarten bij van mijn boeken, en een lief berichtje uiteraard.

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Studentendrukwerk. Ik werk alleen samen met bedrijven als ik het logisch vind passen bij mijn missie. Ik heb gekozen voor milieuvriendelijk papier en werken met een lokaal bedrijf en als uitgever wilde ik eens onderzoeken of ik mijn natuurcreaties ook op deze manier kan delen in plaats van alleen digitaal op Instagram en omdat volgers me vaak vroegen: ‘heb je er ook kaarten van?’ Ja nu dus ;-).

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.