25.000 x natuur op Instagram met #spreadnaturelove

#SPREADNATURELOVE * Elke zondagavond plaats ik op @DailyGreenspiration (Instagram) een collage van negen foto’s die de week ervoor zijn gepost met de hashtag #spreadnaturelove. Het is één grote bonk natuurschoon. Doel: aan iedereen in onze timeline laten zien hoe mooi de natuur is, De hashtag is inmiddels meer dan 25.000 keer gebruikt! Wereldwijd!

#spreadnaturelove

Elke week stel ik een Sunday Collage samen van 9 recente posts. Elke keer is het een feest om alles in een nieuw beeld te matchen.

Mix & Match & Magie

Het idee is om van die Sunday Collage steeds een mooie, passende compositie van te maken, dus ik kies de plaatjes die samen nieuwe magie opleveren.

Ik kies tussen kleuren, onderwerpen, stemmingen, details of overzichten, soms heb ik een thema. En dan wil ik ook nog variëren in deelnemers: dat steeds weer andere Instagrammers aan bod komen.

Het samenstellen wordt elke week moeilijker: veel mooie foto’s, wat een prachtig luxe probleem 😃 En ik ‘like’ me een ongeluk: ik probeer alle foto’s te liken en ook nog af en toe commentaar geven, als ik iets echt bijzonder vind.

Doe mee met #spreadnaturelove

Volg en gebruik de hashtag #spreadnaturelove om een ​​groeiend stel natuurliefhebbers te ontdekken en contact te maken met de hashtag wanneer ze landschappen, luchten, bomen, bloemen, dieren en planten in hun tijdlijn tonen: om anderen te inspireren om ook de natuur beter te bekijken. Inmiddels is de zondagse collage een van mijn meest gewaardeerde posts.

TIP gebruik de ‘schone’ hashtag, zonder emoticons, anders kan ik je niet vinden.

#spreadnaturelove
16 collages met 9 foto’s = 144 foto’s.

Laat het door jou gespotte natuurschoon zien!

Het is superleuk als je jouw natuurfoto’s ook plaatst met de hashtag. Je leert er andere natuurliefhebbers over de hele wereld mee kennen (en zij jou) en kunt jouw foto’s extra onder de aandacht brengen. Mensen volgen de hashtag en ook maak je kans om in de veelbekeken collage te komen.

Prijzen, cadeaus, meetups: collabs gezocht

En eens in de zoveel tijd heb ik een cadeautje voor deelnemers, of organiseer ik een Instawalk in de natuur.

Heb jij met je bedrijf, organisatie of initiatief een goed samenwerkingsidee dat past bij de hashtag? Neem contact op.

Lees OOK: dit interview over de hashtag op de site van Natuurmonumenten.