Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Plaats jouw natuurschoon op Instagram met #spreadnaturelove

Elke zondagavond plaatst @DailyGreenspiration op Instagram een collage van negen foto’s die de week ervoor zijn gepost met de hashtag #spreadnaturelove. Het is één grote bonk natuurschoon. Doel: aan iedereen in onze timeline laten zien hoe mooi de natuur is!

Iedere keer is het weer een hele toer om te kiezen uit de toenemende foto’s. Het idee is om er steeds een mooie, passende compositie van te maken, dus ik kies de plaatjes die samen het interessantste geheel vormen. De ene keer kan een kleur de boventoon voeren, de andere keer is het een bepaalde sfeer of een seizoen, of een thema als bloemen, dieren of vruchten. Ook vin dik het leuk om steeds weer andere mensen aan bod te laten komen.

Laat het door jou gespotte natuurschoon zien!

Het is superleuk als je jouw natuurschoon ook plaatst met gebruik van de hashtag. Je leert er andere natuurliefhebbers over de hele wereld mee kennen en kunt ook jouw foto’s onder de aandacht brengen.

Eens in de zoveel tijd heb ik een cadeautje voor deelnemers, zoals nu. Twee IG’ers kunnen een Puzzel&Fiets-blad winnen van Denksport. Een tijdschrift met 12 routes met kaarten en tips en tussendoor 105 puzzels. Op 15 juli maak ik bekend wie een exemplaar krijgt toegestuurd. Je kut er uiteraard ook iemand anders mee verrassen.

Twee deelnemers krijgen het Puzzel & Fietsblad van Denksport t.w.v. 6,95 thuisgestuurd.