Tweede druk van Avontuurlijk Tuinieren is uit!

tweede druk avontuurlijk tuinieren

AVONTUURLIJK TUINIEREN * Joehoe, het boek dat ik samen met Nienke Plantinga schreef is een hit gebleken. Vorig jaar verscheen het in april en nu hebben we al een tweede druk te pakken. Met een nieuwe cover, want inmiddels is Avontuurlijk Tuinieren een serie geworden en daar past het dan allemaal netjes in qua look & feel. Lees even verder voor de SPECIALE AANBIEDING!

Even wat ronkende quotes uit de media over ‘Avontuurlijk tuinieren’:

“Avontuurlijk Tuinieren is doordrongen van de filosofie dat als onze tuinen vriendelijker worden voor plant en dier, de hoeveelheid natuurgebied in Nederland exponentieel toeneemt. Dat gaat verder dan: stenen eruit, planten erin.” Paul Q. de Vries, Trouw.

“De natuur meer zijn gang laten gaan in de tuin. Dat is goed met het oog op klimaat, natuur en milieu. Maar vooral: leuk.” Joep Boerboom, De Stentor.

“Een verrassend tuinboek, alleen al vanwege de talloze originele tips om natuurlijk te tuinieren. Groene vingers of niet, van dit boek gaan je handen jeuken.” magazine Buitenleven.

Zie verder ook deze media-pagina.

tweede druk Avontuurlijk Tuinieren
De tweede druk!

Aanbieding tweede druk

Deze tweede druk kost (net als de eerste overigens) € 24,95 en kun je nú bestellen bij de KNNV Uitgeverij, maar ook bij Angela van de Huis en Tuin Webshop (die er een leuke aanbieding bij heeft) of bij je lokale boekhandel, of online bij de bekende grote jongens, maar in deze tijden steunen wij graag de kleine ondernemer, zijn we tenslotte zelf ook.

Aanbieding: Ikzelf heb nog 5 stuks van de eerste druk op voorraad, waar overigens nauwelijks inhoudelijk iets aan veranderd is, behalve de cover. Als je mij een mailtje (info [@] dailygreenspiration.nl) stuurt, kun je een exemplaar van deze eerste druk bestellen voor slechts 20 euro i.p.v. € 24,95 per stuk excl. verzendkosten (€ 3,80). Ook een leuk idee om iemand mee te verrassen?

Ook leuk: Er is een speciaal combinatiepakket in een kleine oplage van het Tuinschrift + de herdruk van Iedereen kan Avontuurlijk Tuinieren voor € 29,95 (scheelt je dus 5 euro). Dit betreft een eenmalige actie met een eigen ISBN-nummer: 9789050117630. Te bestellen via de hierboven genoemde kanalen.

Het Tuinschrift is een tuindagboek met seizoenstips dat je bijhoudt over je tuinjaar, zodat er een handig naslagwerk onstaat. Elk (tuin)jaar kun je weer met eenzelfde basisschrift beginnen.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.