Kom je ook naar de Moestuinbeurs in maart?

DE GROENE REVOLUTIE * Dit jaar is de tweede editie van de succesvolle Moestuinbeurs op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart. Locatie: Baarn. Op de eerste editie presenteerde ik mijn boek ‘Van tegeltuin naar jungle’, inmiddels is er een nieuw boek dat op de Moestuinbeurs een primeur beleeft: Slow Flowers, over de gifvrije, lokale siezoensbloementeelt. Op zaterdag geef ik een presentatie en kun je het boek bij de stand van Uitgeverij Terra al aanschaffen, er zijn dan 30 exemplaren vers van de pers! Verder heb ik een kortingscode voor de entreekaartjes.

Inspiratie voor moestuiniers

Op De Moestuinbeurs vind je een divers aanbod aan deelnemers met onder andere kant-en-klare
moestuinbakken, zaden, bloembollen, pootgoed, fruitbomen, compost, tuinkassen en boeken. Meer dan 40 verschillende bedrijven presenteren en verkopen hun producten passend bij het moestuinieren.

Leren leven uit de natuur

Er is een uitgebreid programma. Vraag persoonlijk advies van experts op het gebied van (moes)tuinieren zoals Floor Korte en Jessica Koomen. Er zijn inspirerende masterclasses en workshops over onderwerpen als het starten van een moestuin, een gezonde bodem, het bouwen van een wormenhotel, no dig, fermenteren, balkonmoestuinieren en meer. Er is, een speciaal kinderprogramma en er zijn wildplukwandelingen.

Kom langs bij de uitgeverij en Bloemoloog

Op zaterdag 23 maart ben ik aanwezig. Ik sta bij de stand van Uitgeverij Terra en bij de stand van biologische bollenwebshop Bloemoloog en ik geef een lezing. Zodra ik de tijdstippen weet, meld ik dat hier en op Instagram. Ook zijn mijn andere boeken te koop.

Ontmoetingsplek

Moestuinbeurs wil als ontmoetingsplek dienen voor iedereen met een interesse in een zelfvoorzienende
levensstijl. Het doel? Zorgen dat alle bezoekers met nieuwe kennis en inspiratie vol vertrouwen, maar vooral vol plezier het nieuwe moestuinseizoen tegemoet gaan.

Over De Moestuinbeurs

De Moestuinbeurs is op 22, 23, en 24 maart op kasteel Groeneveld in Baarn. Het event
inspireert, informeert en belicht een goede start voor een nieuw moestuinseizoen. Standaard tickets zijn
online verkrijgbaar voor 15 euro. De Moestuinbeurs is dagelijks geopend van 10-17 uur. Kijk voor info op www.demoestuinbeurs.nl.

Kortingscode!!!

Gebruik de actiecode KATJA voor 10% korting op je tickets!

2 Antwoorden op “Kom je ook naar de Moestuinbeurs in maart?”

  1. Guus jacobs zegt:

    Wil wel komen, maar geen tickets meer te koop

    1. KAtja Staring zegt:

      Ha Guus, wat jammer dat je achter het net viste. Inderdaad waren op de dag zelf alle tickets uitverkocht, het was een enorm populair evenement, dus volgend jaar raad ik je aan eerder een ticket aan te schaffen.

Reacties zijn gesloten.