Kom 25 augustus naar mijn workshop bij Singer Laren

WORKSHOPS * Komende zomer organiseert museum Singer Laren een serie zomeractiviteiten in de tuin. Op woensdag 25 augustus ben ik van de partij met een inspiratieworkshop over het aanleggen van een dahliatuin.

Het museum Singer Laren heeft sinds enkele jaren de Singertuin. Deze is ontworpen door de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf. Het is zijn eerste beeldentuin, die theater, villa en museum met elkaar verbindt. Ik ben fan van Oudolf en ben dus vereerd dat ik op zijn gedachtengoed mag aansluiten een tuinworkshop.

Met mijn workshops hoop ik je te inspireren met veel plezier je eigen tuin leuker en groener te maken. Ook neem ik mijn boeken mee, zodat je die kunt inkijken en eventueel aanschaffen.

25 augustus: Inspiratieworkshop ‘Zo maak je je eigen dahliatuin’

Op woensdag 25 augustus leg ik uit hoe je een fantasisch pluktuin(tje) maakt volgend jaar, met dahlia’s in de hoofdrol. Hoe geweldig is het om vanaf juli tot begin november je eigen bonte boeketten in huis te laten stralen en er ook in de winter nog droogboeketten en kransen mee te maken?

Ik ga je de volgende dingen laten zien:

  • voorbeelden uit mijn eigen tuin(en).
  • voorbeelden uit bezienswaardige professionele pluktuinen uit heel Nederland waar je de komende weken inspiratie kunt opdoen.
  • tips voor Instagram-accounts met praktische en adembenemende bloemen en toegankelijke informatie over zaaien en kweken.
  • adressen voor goede en bijzondere kwekers en webshops.

Na deze workshop kun je als beginnend ‘bloemtuinier’ vanaf komend voorjaar floreren met je eigen onbespoten bloemen en direct beginnen met een plannetje daarvoor.

Informatie en boekingen lopen via het Singer Museum

Zomertip: rondleiding Oudolf-tuin Singer Laren

Wat maakt de Singertuin een beeldentuin en hoe heeft Oudolf daar met de beplantingen rekening mee gehouden? Tijdens een tuinrondleiding ontdek je het. Je kunt deze rondleiding boeken bij het museum.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.