Kom je ook naar de Moestuinbeurs 17 en 18 maart?

DE GROENE REVOLUTIE * In mijn boek ‘Van tegeltuin naar jungle’ laat ik zien hoe je van een bestrate achtertuin binnen een jaar een groene oase maakt, met weinig budget en zonder al het materiaal af te voeren. Want met de stenen kun je geweldig makkelijk allerlei leuks bouwen! Komt dat zien op zaterdag 18 maart in Beesd op de Moestuinbeurs. Daar stapel ik een kruidenspiraal, een sleutelgattuin en andere bouwsels van oude tuinbestrating. En ik heb een kortingscode voor de entreekaartjes.

Inspiratie voor moestuiniers

Op De Moestuinbeurs vind je een divers aanbod aan deelnemers met onder andere kant-en-klare
moestuinbakken, zaden, bloembollen, pootgoed, fruitbomen, compost, tuinkassen en boeken. Meer dan 40 verschillende bedrijven presenteren en verkopen hun producten passend bij het moestuinieren. Zo richt Bio-Kultura, partner van het event, een exclusieve ruimte in waarin alles draait om een gezonde bodem. Ook partner Ecotuintje – webshop voor de milieubewuste moestuinfan – is beide dagen aanwezig met onder andere hun duurzame moestuinbakken en partner L’Orangerie Buitenverblijven presenteert de mooiste tuinkassen.

Leren leven uit de natuur

Er is een uitgebreid programma. Vraag persoonlijk advies van experts op het gebied van (moes)tuinieren zoals Lodewijk Hoekstra, Floor Korte en Jessica Koomen. Er zijn inspirerende masterclasses en workshops over onderwerpen als het starten van een moestuin, een gezonde bodem, het bouwen van een wormenhotel, no dig, fermenteren, balkonmoestuinieren en meer. Daarnaast is er een podcastopname, een zaden- en stekjesruilmarkt, een speciaal kinderprogramma en zijn er wildplukwandelingen.

Kom langs bij mijn doorlopende demo

Op zaterdag18 maart ben ik dus aanwezig, met een doorlopende tuintegel-stapeldemo. Ik show de grote tegelsplits-truc, bouw een kruidenspiraal, sleutelgattuin en muurtjes. Ook zijn mijn boeken er te koop. Je kunt me vragen stellen en als je het leuk vindt een stukje meebouwen.

Ontmoetingsplek

Moestuinbeurs wil als ontmoetingsplek dienen voor iedereen met een interesse in een zelfvoorzienende
levensstijl. Het doel? Zorgen dat alle bezoekers met nieuwe kennis en inspiratie vol vertrouwen, maar vooral vol plezier het nieuwe moestuinseizoen tegemoet gaan.

Over De Moestuinbeurs

De Moestuinbeurs is op 17 en 18 maart op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Het event
inspireert, informeert en belicht een goede start voor een nieuw moestuinseizoen. Standaard tickets zijn
online verkrijgbaar voor 15 euro. De Moestuinbeurs is dagelijks geopend van 10-17 uur. Kijk voor info op www.demoestuinbeurs.nl.

Kortingscode!!!

Gebruik de actiecode KATJA15 voor 15% korting op je tickets vanaf 12 februari t/m 16 maart!

Laat je hieronder weten of je komt?

2 Antwoorden op “Kom je ook naar de Moestuinbeurs 17 en 18 maart?”

  1. Guus jacobs zegt:

    Wil wel komen, maar geen tickets meer te koop

    1. KAtja Staring zegt:

      Ha Guus, wat jammer dat je achter het net viste. Inderdaad waren op de dag zelf alle tickets uitverkocht, het was een enorm populair evenement, dus volgend jaar raad ik je aan eerder een ticket aan te schaffen.

Reacties zijn gesloten.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.
aantal:1