Inspiratiesite voor kweker Tasty Blooms

tasty blooms

Samen met de kwekers van Tasty Blooms heb ik de website voor hun nieuwe product uitgewerkt. Zij willen met deze site consumenten en in- en verkopers van hun producten inspireren en achtergrondinformatie verstrekken over eetbare bloemen. Die geven een gerecht een feestelijk tintje, maar bieden ook voedsel voor bijen en vlinders.

Tasty Blooms is het merk van biologische kwekerij Casper Verhoeven uit Biezenmortel, een plaats die ik goed ken, want ik ben een dorp verderop opgegroeid. Een prachtige omgeving aan de rand van het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, tussen Den Bosch en Tilburg.

Het was niet vanwege de Brabantse connectie dat eigenares Marion mij benaderde, maar door een zoektocht van haar op internet. Op een of andere manier kwam ze al surfend op mijn site terecht. Na een kennismakingsgesprek en een projectplan zijn we aan de slag gegaan. Het was een uitdaging, want de site moest er rap komen en er zaten ook nog allerlei feestdagen in de productieperiode, maar we hebben het gered. Tasty Blooms wilde de site per 13 januari kunnen tonen aan inkopers en collega’s op verschillende beurzen en vakbijeenkomsten.

Het verhaal dat Tasty Blooms wil vertellen, gaat niet alleen over eetbare bloemen voor het versieren van gerechten en drankjes. De bloemen zijn ook nuttig zijn voor insecten als voedselbron en ‘kraamkamer’. Ze leveren dus bloemen die voor mens en dier weldadig zijn.

tasty blooms
De homepage van Tasty Blooms

De komende tijd wordt de website nog verder uitgebreid met informatie en starten we met het vullen van de sociale media Instagram en Facebook.

Het logo is ontworpen door illustrator Petra Baan en de website is gebouwd door Spin in het Web.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.