Bestel nu: Liefde voor dahlia’s

Hét lifestyleboek voor iedere bloemliefhebber kun je vanaf nu bestellen en lever ik vanaf 1 september (indien mogelijk zelfs eerder). Dan heb je het in de officiële lanceringsweek in huis!

  • Boek € 29,99
  • Speciaal verzendtarief € 3,99
  • Gratis: dahlia-checklist die alleen bij mij en FAM Flower Farm verkrijgbaar is, plús mijn 3 checklists Avontuurlijk Tuinieren.
  • Geleverd in een stevige kraftkartonnen doos

Hoe bestellen?

Via deze link kun je het boek (vooruit)bestellen in mijn Sumup-webshop. Ik verstuur het uiterlijk 1 september, als het lukt zelfs eerder!

Zelf ophalen?

Je kunt het boek ook komen ophalen op zaterdag 29 augustus in Leusden. Ik ben dan in de tuin In De Boomgaard van Marieke Nolsen (zij staat ook in het boek) in het kader van het Dahlia Spektakel Midden Nederland – dit vindt plaats in verschillende tuinen op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2020.

Over het boek

Ze heeft iets bijzonders. Ze is een excentrieke diva, maar ook een wiskundig wonder. De dahlia is een bloem die in het oog springt. Ze heeft duizenden gezichten, evenzovele gedaantes, vertoont zich in talloze kleuren en excentrieke vormen. En ze geeft maandenlang alles wat ze heeft!

De dahlia is weer helemaal terug. Met de opkomst van de kleinschalige farmer florists, die over de hele wereld ambachtelijk bloemen telen en die pracht delen op sociale media, heeft de bloem het cachet gekregen dat ze verdient. Stilletjes zijn er de afgelopen jaren duizenden nieuwe soorten bijgekomen. Kleine pompons, kolossale schotels, wufte cactussen en ingetogen sterren.

Dit boek laat ze in hun volle glorie zien, en belicht alle facetten – van de geschiedenis tot de duurzame kweek, van veredeling tot de passie. Met interviews, talloze tips en kleurrijke en vrolijkmakende foto’s.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.