Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Workshops en activiteiten 2018

Regelmatig organiseren we workshops en activiteiten, want het is fijn om elkaar online te volgen, maar ook leuk om elkaar in het echt te ontmoeten! Kijk wat er momenteel staat op de DailyGreenspiration Agenda. Van Foto-meets tot workshops, urban green day trips en een oogstfeestje in eigen tuin.

 

zondag 15 juli

Samen met mijn blogcollega’s van Voetspot en Landschapsbeheer Drenthe sta ik op festival Beleef de Zomer bij het Duurzaamheidscentrum in Assen. Kom zaadbommen en zaadverzamelenvelopjes maken bij ons! Ook kun je zien hoe een bijenheuvel wordt gemaakt.

***

zaterdag 6 oktober

Ter ere van het jaarlijkse Stoofperenfeest zijn ergroene en culinaire activiteiten op het erf van DailyGreenspiration, zoals stoofpeertjes en appeltaart proeven, maar ook fruitbompjes kopen en je appelras laten checken.

***

zaterdag 19 oktober

Natuurfotografie met je smartphone in Arboretum Poort Bulten in Twente, i.s.m. Natuurmonumenten

***

Wil je meer details weten en/of als eerste op de hoogte zijn van DailyGreenspiration-activiteiten, geef je dan op voor de nieuwsbrief.