Stem mijn project ‘Natuurdwalen’ omhoog!

NATUURDWALEN * Natuurliefhebber! Geef je 10 punten aan mijn project Natuurdwalen? Via deze link: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2024.

Het bedrijf VOOR BV organiseert de VOORbeeld-verkiezing voor duurzame initiatieven: en ik wil bij de eerste 15 eindigen, zodat een jury kan beslissen mij een mooi geldbedrag toe te kennen!

Met Natuurdwalen laat ik je ervaren hoe de natuur je goed kan doen. Hier lees je er meer over.

Ik schrijf een Dwaalgids en dwaal komende maanden met mijn podcastmicrofoon langs kunstenaars, dichters, avonturiers en zelfs heksen en boeren, om hun woorden te horen over hun natuurbeleving. Ik werkte dit idee uit tijdens mijn deelname aan de Van Gogh Nationaal Park Academie.

Het is een héle tour om die punten bij mekaar te sprokkelen met bedelen om stemmen, omdat er ook grote organisaties en bedrijven meedoen die een veel groter bereik en achterban hebben. Toch waag ik het erop. Ik heb namelijk euro’s nodig om vooral anderen (editor, kunstenaars, vormgever) te betalen voor het mee maken van audiotours en mijn podcast, plus een lancering. KNNV Uitgeverij geeft mijn Dwaalgids uit. En zelf, zelf steek ik er onbezoldigd uren enthousiasme, liefde en energie in <3

Dankjewel voor jouw stem en punten.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.