Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Genomineerd voor Spaanse bloggersprijs

NIEUWS * Nou dat is leuk, mijn blog over het groene appartementengebouw in Valencia is genomineerd voor de Persprijs en Blogprijs Proef Spanje 2019. Voor de 10e keer reikt het Spaans Verkeersbureau in Den Haag deze prijs uit. Het thema was deze keer Kunst & cultuur in Spanje.

Mijn blog over Espai Verd in Valencia

Ik schreef een blogartikel over Espai Verd, een voorloper op de groene woontorens die je nu overal gebouwd ziet worden, in de jaren negentig bedacht en in Valencia gerealiseerd door architect Antonio Cortés Ferrand. Hij woont zelf in zijn eigen creatie.

architect
Architect Antonio Cortés Ferrando heeft me uitgebreid rondgeleid, in het Spaans, dat ik op zich versta, maar ik moest enorm bij de les blijven 😉 In zijn appartement kreeg ik ook nog een pianoconcert, terwijl ik rondliep op zijn balkon, dat eigenlijk een compleet bos is. Het was een wonderlijke, innemende ontmoeting in een absoluut geweldig gebouw.

Bloggersprijs

Tijdens een diner op een bijzondere locatie, de ambtswoning van de Spaanse ambassadeur in Den Haag, hoor ik donderdag 21 november of ik ook daadwerkelijk win.

Op deze website is te zien wie er nog meer meedingen naar de prijs.

Geef een reactie