Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Genomineerd voor Spaanse bloggersprijs

NIEUWS * Verrassing: mijn blog over het groene appartementengebouw in Valencia bleek genomineerd voor de Persprijs en Blogprijs Proef Spanje 2019. Voor de 10e keer reikt het Spaans Verkeersbureau in Den Haag deze prijs uit. Het thema was deze keer Kunst & Cultuur in Spanje.

Etentje in de Spaanse ambassade

Mijn genomineerde blogartikel haalde de uiteindelijke finale van de Proef Spanje-prijs, maar… iemand anders ging er met de uiteindelijke hoofdprijs vandoor. Jammer voor mij, want ik had graag een reisje naar de Extremadura gewonnen. Maar… de aanwezigheid tijdens een sjiek etentje met heerlijke wijnen in de prachtige Spaanse ambassade aan het Lange Voorhout in Den Haag, met blogvriendin Anuschka Odau van @Hipaholic, dat was natuurlijk zeer de moeite waard!

Sjiek buffet in de Spaanse ambassade te Den Haag.

Mijn blog over Espai Verd in Valencia

Mijn blog ging over Espai Verd, een voorloper op de groene woontorens die je nu overal gebouwd ziet worden, in de jaren negentig bedacht en in Valencia gerealiseerd door architect Antonio Cortés Ferrand. Hij woont zelf in zijn eigen creatie.

architect
Architect Antonio Cortés Ferrando heeft me uitgebreid rondgeleid, in het Spaans, dat ik op zich versta, maar ik moest enorm bij de les blijven 😉 In zijn appartement kreeg ik ook nog een pianoconcert, terwijl ik rondliep op zijn balkon, dat eigenlijk een compleet bos is. Het was een wonderlijke, innemende ontmoeting in een absoluut geweldig gebouw.

Geef een antwoord