Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Flatlay bestellen

Op deze pagina lees je hoe je een van mijn Friday Flatlays op canvas kunt bestellen.

Elke vrijdag maak ik op Instagram een Friday Flatlay van natuurvondsten uit mijn tuin of verzamelingen tijdens een natuurwandeling. Meer daarover lees je hier en een video over het maakproces zie je hier.

Etsy-webshop

De komende maanden bied ik via mijn webshop op Etsy enkele van deze natuurflatlays aan op canvas. De afmetingen van deze wanddecoratie is 60 x 60 centimeter.

In de winkel staan een aantal Flatlays, de eerste is deze:

Herfstflatlay 2019

Op deze flatlay zie je van alles uit onze tuin en omgeving: lijsterbessen, een roze cactusdahlia, een inktzwam, stoofpeertjes, komkommerkruid, asters en Oost-Indische kers, wat eikels en kastanjes en… een slakkenhuisje.

Bestellen doe je zo:

Op https://www.etsy.com/nl/shop/DailyGreenspiration kun je de flatlay bestellen. Ik laat deze vervolgens speciaal voor je op canvas drukken en naar je toe verzenden.

Andere wensen?

Het kan zijn dat je op mijn Instagram-pagina een andere mooie natuurflatlay of foto ziet, of dat je een ander formaat wilt, of een heel ander gebruik wilt toepassen. Zo hebben mijn natuurflatlays al in tijdschriften gestaan, hangt er eentje in een dokterspraktijk als plafondplaat, en is er eentje gebruikt om een tafeltje in een tiny house te decoreren.

Mail naar info [apestaartje] dailygreenspiration.nl wat je idee is. Ik bekijk dan of het haalbaar is en neem contact met je op over de mogelijke uitvoering en kosten.