Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Actie met Gardeners’ World Magazine

Gardeners' World

Samen met de Nederlandse editie van Gardeners’ World organiseer ik een actie onder lezers en volgers. Als je een abonnement neemt met de code DAILYGREENSPIRATION25 krijg je 25% korting op abonnementen en andere producten. Deze actie is geldig tot 14 mei.

Ik ben al jaaaaren fan van Gardeners’ World en de presentator Monty Don, maar ook de andere redacteuren zoals Carol Klein. Elke vrijdagavond zit ik voor de buis. Inmiddels is die verruild voor de tablet – want onze provider biedt geen BBC meer aan (supersuf) – dus mijn lieve broer heeft mij zijn Ziggo-account ‘geleend’. Speciaal voor Gardeners’ World!

Het televisieprogramma, dat wereldwijd wordt bekeken en een enorme invloed heeft op tuiniers, heeft ook een eigen blad. Dat wordt nu ook in het Nederlands uitgegeven.

De Nederlandse vertaling van Gardeners’ World.

Lezersacties Gardeners’ World NL

Hoe leuk is het dat ik komend jaar wat acties kan doen met de Nederlandstalige uitgave van Gardeners’ World. In een van komende zomernummers schrijf ik een artikel over dahlia’s en ook in het laatste nummer van dit jaar lever ik een artikel over hoe je als tuinier de winter doorkomt.

Dus als je nu een abonnement met 25% korting neemt, kun je ook daar mijn verhalen lezen. Kijk hier welke mogelijkheden er allemaal worden geboden door de bladmanager. Je kunt al beginnen met een proefabonnement van € 12,50.

Samen met bloggers Marieke en Caroline stellen we ons voor in het meinummer.

Geef een antwoord