Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Kom je workshoppen in het nieuwe ANWB Café?

ANWB Café

Op woensdagmiddag 13 en vrijdagmiddag 15 juni geef ik een workshop Nature Flatlay in het hagelnieuwe ANWB Café in Utrecht. Er is plaats voor slechts 15 personen, dus meld je snel aan!

Ervaar de schoonheid van de natuur en leer hoe je van jouw natuurvondsten een fotocompositie maakt. Ik maak dit soort foto’s elke vrijdag voor mijn Instagram-pagina en maandelijks voor het ANWB-ledenblad Kampioen, bij een wandel- of fietsverhaal.

Wat gaan we doen?

Je krijgt van mij van tevoren een video-instructie over wat je allemaal kunt meenemen aan materialen. Denk aan schelpen, blaadjes, stenen, bloemen. Ook vraag ik je nog een paar foto-appjes te downloaden en eventueel na te denken over een ondergrond.

Op de middag zelf laat ik een aantal bijzondere voorbeelden zien van Instagrammers die prachtige Nature Flatlays maken, daarna breng ik je wat kneepjes, tips en trucs bij en daarna ga je zelf aan de slag. Natuurlijk help ik je met het maken van een mooie compositie.

anwb café

Waarmee ga je naar huis?

Je gaat naar huis met een aantal decoratieve beelden die je op je sociale media kunt delen, en ook beelden die je kunt laten afdrukken op klein of groot formaat. Ook heb je een heleboel inspiratie opgedaan om thuis verder te ‘flatlayen’. Verder heb je natuurlijk een gezellige middag, dus neem vooral een vriendin, collega, moeder, nicht of zus mee – ik denk dat er voornamelijk vrouwen zullen meedoen 🙂

Informatie en aanmelden workshop ANWB Café

Wil je meer weten, kijk dan hier.

Wil je je opgeven, kijk dan hier.